Om Marie Zabel

Jeg er uddannet i Kundalini Yoga og MediYoga (medicinsk yoga). Yoga der favner krop, sind og sjæl på en måde som jeg aldrig før havde oplevet det med yoga, da jeg stiftede bekendtskab med disse yogaformer.

Jeg startede min ”yogarejse” med MediYoga og gennem yogaen oplevede jeg, at blive genforbundet med min krop – jeg lærte at lytte … sådan virkelig lytte indad.

Tilliden og kærligheden til min krop begyndte lige så stille at vokse … min krop mærkede at jeg begyndte at lytte og langsomt blev vi mere fortrolige og min krop begyndte at give slip på noget af alt det, den har båret for mig igennem mange mange år

Jeg opdagede også, at der fandtes et kæmpe univers af healende mantras, musik og lyd og at jeg herigennem kunne forene yogaen med min hjertepassion for sang og musik, i en anderledes dyb, smuk og healende dimension, end jeg tidligere havde kendt til.

Lyd er vibrationer der forplanter sig og påvirker os helt ind på celleplan

Gennem yogaen har jeg oplevet, at min krop styrkedes i både energi og fysik, så jeg pludselig kunne mærke en kraft og en styrke, jeg ikke troede jeg besad

Med yogaen startede jeg – min krop, mit sind og min sjæl – for 7 år siden, en dyb dyb healings proces. Intensiteten og styrken af healingen voksede sammen med det dybere nærvær, den højere bevidsthed og den intention jeg bragte ind i min yoga og stadig gør i dag.

Jeg aktiverer, balancerer, renser og løfter min energi gennem yogaen

Du kan læse mere om de forskellige yogaformer her på min side og om mine ”Fordybelsesforløb med blid yoga & meditation”.

Sat Nam 🙏

Yogaen i mit ”Hjerterum”

Du kan møde både MediYoga’en og Kundalini Yoga’en i min undervisning og i mit ”Yoga & Hjerterum”. Begge yogaformer er powerfulde og helt igennem fantastiske og jeg kombinere hvad jeg har lært.

Jeg har døbt mine nuværende små yoga forløb for ”Fordybelse med blid yoga & meditation”.

Igennem årene har jeg fundet mig selv som yogalære og jeg underviser fra HJERTET. Formålet, intentionen og mit ønske med min yoga undervisning er at;

  • du får muligheden for at finde ”hjem” i en dybere kontakt og ro med dig selv, med din krop, dit sind og din sjæl.
  • du generelt opnår større velvære og sundhed på alle planer.
  • du får oplevelsen af, at det er DIG der er ved, hvad som er sandt og sundt for dig

DU forstår at du er din egen indre GURU, at du har alt hvad der skal til for at nærer dig selv.

Tilliden til dig selv og til livet vokser, inspirerer dig til at være mere selvkærlig. Du lærer at vælge dig selv til hver eneste dag, og at du må føle dig HEL, hvilket for mig betyder, at du kan lade dit hjerte guide dig til større bevidsthed, balance, helhed og ro.