Fordybelse gennem blid Yoga, Åndedræt & Meditation

Yogaøvelser som arbejder både på din fysiske krop, dit energisystem og nervesystemet

På dette lille fordybelses forløb skal vi arbejde med at stimulere nervesystemet med enkelte afslappende elementer, såsom åndedræt, sansning og stilheden. Du guides i rolige bevægelser til at ”lande” i kroppen og skabe jordforbindelse.

Hos mig får du mulighed for at komme på et lille intimt yogahold. Små hold kan noget helt særligt, det har jeg set og mærket mange gange

Forløbet er for ALLE og særligt for dig der har brug for et selvkærligt roligt og afstressende rum, hvor det bliver muligt for dig at mærke dig selv, dine behov og længsler. Skabe indre balance og få fornyet energi til dine celler.

Dette forløb er derfor også til dig der måske er ramt af stress og er sygemeldt

Der er begrænsede pladser max. 7 deltagere og det foregår i rolige omgivelser, i mit private hjem

Undervisningen er inspireret af og tager primært udgangspunkt i den nærende Medi Yoga og Kundalini Yoga. Hvori jeg er uddannet, selv har fundet stor healing og har undervist i, gennem mange år nu. Andet forekommer også, som fx. elementer fra Yin og Chi Gong. 

Jeg har en sundhedsfaglig baggrund som ergoterapeut med i rygsækken og det er bestemt muligt at vi finder løsninger for dig og at du kan sidde på en stol til dele af yogaen. Kontakt mig hvis du har spørgsmål dertil.

Vi arbejder som udgangspunkt med det samme yogasæt, med mindre variationer, for at komme mere i dybden med øvelserne, lade kroppen langsomt genkende og give sindet mulighed for at slippe sit tag i dig. 

Jeg mærker også ind i hvad det enkelte hold har behov for og hvordan energien er.

Yoga øvelserne arbejder både på din fysiske krop, dit energisystem og nervesystemet.

Du vil blive præsenteret for et par forskellige dejlige meditationer med og uden mantra.

Fokus er det samme – fordybelse, grounding og indre ro – i krop, sind og sjæl.

Fordybelses Forløbet er et tilvalg af selvomsorg og en selvkærlig stund med mulighed for at lytte indad, styrke kontakten til din krop og indre stemme, give slip og slappe helt af. 

Da jeg arbejder med lyd som et healende og støttende redskab for krop og sind, ofte i kombination med yoga, vil du på dette forløb få mulighed for at opleve de dybe afspændende vibrationer under et såkaldt ”lydbad”. Det fungere oftest som afspændingsdel / shavasana i en Yoga-session.

Her ”bades” du i lyden fra de forskellige meditative instrumenter, såsom krystalskåle, vindklokker, swinging chimes og Gong.

Jeg anvender også mit lille harmonium og dens helt særlige vibrationer i undervisningen og til at støtte op om ”vores lyd”.

Æteriske olier og aku-punkter kan jeg også finde på at anvende som et sansefuldt, åbnende og meditativt energi-redskab.

Dette forløb kræver ikke at du har erfaring med hverken yoga, meditation eller sang/lyd – kom som du er, klar til at modtage og med åbent hjerte, that’s all.

Praktisk info

FORMIDDAGSFORDYBELSE – FREDAG :

Opstart: Fredag d. 1. dec 2023 ( øvrige datoer 8/12, 15/12, 22/12 )

Pris: 597,- * 3 x 90 min + 1 x 120 min  

Tid: 9.30 – 11.00.  90 minutters selvkærlighed ♥ 

Den sidste gang før jul, d. 22/12 er tillagt ekstra 30 min til en afspændende og dybere oplevelse med Gong & Klangbad

Det er muligt at betale forløbet i 2 rater, mod et lille gebyr.

Ved du allerede nu, at du er forhindret nogle af dagene, så kontakt mig. Så ser vi om der plads til at skabe en “drop-in-mulighed” for dig. 

Hvor:

Mit Hjem – Mit Yoga & Hjerterum, Morbærvej 99, 6600 Vejen

Kom 10 min før vi begynder (ikke tidligere) , så du kan nå at ”lande” og finde dig en plads. 

Du kan parkere i min indkørsel, langs vejen og for enden af gaden hvor der er ekstra vej-plads

Medbring:

Jeg har bløde måtter i merino uld til rådighed, du er også velkommen til at medbringe din egen (tænk på at du skal ligge godt under afspænding, så har du en meget tynd en, så medbring evt. ekstra tæppe)

♥ Tæppe eller lagen til at ligge over måtte

♥ Varmt tæppe

♥ Varme sokker

♥ Evt. meditationspude/pude til at sidde på

♥ Vandflaske

♥ Evt. sovemaske el lign til at lægge over øjnene

Tilmelding:

Tilmelding dig via EasyMe. Du finder links via “Arrangementsoversigt”, følg knappen her nedenunder.

Du får en reminder med praktisk info i din mailboks dagen før vi starter. 

Husk at godkende at få mails fra mig ved at gemme mig som modtager, så smutter jeg ikke i din spam mappe 

Tilmelding er bindende og du kan ikke få pengene retur, men du er velkommen til at give din plads til en anden, hvis du bliver forhindret. Jeg hjælper gerne med at afsætte pladsen, hvis nogen står på venteliste.

Aflyser jeg undervisningen, vil jeg forsøge at kompensere med en ny dato, alternativt kan du få pengene tilbage.

Book din plads via oversigten